Blog

3 sfaturi pentru un team building eficient

Așteptările oricărui manager de la o sesiune de team building sunt legate de creșterea performanței generale a întregii echipe. Relațiile interpersonale dintre angajați, unitatea echipei, capacitatea de a gestiona eficient problemele apărute sunt aspecte care contribuie decisiv la eficiența echipei și implicit la atingerea obiectivelor companiei.

O sesiune de team building planificată astfel încât să se adreseze problemelor reale pe care le întalnește echipa respectivă poate avea o influență puternică în orientarea echipei către performanța dorită.

Harvard Business Review face următoarele recomandări în ceea ce privește proiectarea unui team building:

    • Recunoașteți problemele. Identificați problemele apărute în cadrul echipei și nu le lăsați să influențeze negativ activitatea; în schimb analizați-le și încercați să le depașiți.
    • Păstrați totul relevant. Cele mai eficiente exerciții sunt cele care implică sau simulează aspecte din lumea reală, nu cele care sunt exclusiv pentru distracție. Provocați echipa să rezolve o problemă de lucru și asigurați-vă că pot folosi ceea ce au învățat când se vor întoarce la locul de muncă.
    • Personalizați programul.  Deși poate părea tentant, nu folosiți un program de team building “la cheie”. Utilizați o abordare care să se potrivească companiei, valorilor și problemelor echipei voastre.

 

Top

2 Comments


Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top

Vrei o echipă performantă? +4 0371 783 544

Fii la curent cu ultimele noutati despre team building-urile Kipo.