Echipa

Kipo înseamnă experiență, entuziasm și pasiune.

3 caracteristici ce se regăsesc în fiecare membru al echipei noastre. O echipă creativă și motivată formată din traineri și facilitatori, specialiști în resurse umane, psihologie organizațională, comunicare și învățare experiențială – oameni cu experiență în organizarea de team building-uri și training-uri indoor și outdoor.

Ștefan Stratulat
Ștefan a îmbinat experiența de peste 9 ani în organizarea de evenimente corporate outdoor și team building-uri cu interesul pentru psihologie și pasiunea pentru călătorii și activități în aer liber, rezultatul fiind ”sistemul de transformare a angajaților în coechipieri” ce poartă numele Kipo. Motivat de satisfacția de a influența pozitiv relațiile interpersonale, Ștefan a pus bazele Kipo cu dorința de a construi echipe de oameni fericiți și motivați, perfomante și eficiente.

Oana Dănilă

Oana Dănilă
Oana vine în echipa noastră cu expertiza în construirea și interpretarea instrumentelor de analiză a echipelor. Oana este în branșa de resurse umane de peste 7 ani, pasionată de tot ce presupune dinamica echipei, de procese, roluri în echipă și semnificațiile lor în contextul creșterii eficienței echipei. Asistent universitar la Facultatea de Psihologie și Știinte ale Educației din Iași, dar și consultant în resurse umane, Oana îmbină practica în resurse umane cu interesul pentru cercetare riguroasă în domeniul dinamicii de grup.

Ciprian Cobzariu

Ciprian Cobzariu
Absolvent al Facultății de Teatru din Iași, secția Actorie, Ciprian este formator în programe de comunicare și este specializat în Teatru forum, în cadrul programului de formare ArtTrain din Danemarca. Ciprian aduce în echipa noastră o experiență de peste 8 ani în organizarea de ateliere și training-uri de comunicare și dezvoltare personală ce utilizează mijloace de expresie teatrală ca bază de lucru.

Florin Trofin

Florin Trofin
Absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport din Iași și practician în sportul de performanță, Florin vine în echipa noastră cu o experiență de peste 7 ani în organizarea de team building-uri. Pasionat de psihologia și dinamica echipelor și permanent preocupat de perfecționarea profesională, Florin este specializat în coordonarea activităților de dezvoltare a abilităților de colaborare, comunicare și gestionare a conflictelor.

Ionuț Crefelean

Ionuț Crefelean
Specializat în coordonarea programelor ”de aventură” (alpinism, jocuri de corzi sau hiking), Ionuț contribuie în echipa Kipo cu experiența sa de peste 14 ani în organizarea și planificarea activităților outdoor. Absolvent al Facultății de Geografie și Geologie din Iași și membru activ Salvamont din 2002, Ionuț este pasionat de mountainbiking, ski freeride, alpinism și sporturi de anduranță polivalente.

Doriți să aflați cum putem lucra împreună pentru a crește cu adevărat eficiența echipei dumneavoastră? Haideți să ne cunoaștem mai bine!

Top

Vrei o echipă performantă? +4 0371 783 544

Fii la curent cu ultimele noutati despre team building-urile Kipo.